Heppie Boeddha Workshops

 
Wist jij dat je dat Heppie Boeddha haar eigen atelier heeft in Zoetermeer met gratis parkeren voor de deur en daar ook regelmatig workshops geeft? 

Er zijn diverse mogelijkheden;

Workshop Maak een Heppie Boeddha Puzzel:

Deze workshop is ideaal geschikt als vrijgezellenuitje, vriendinnenuitje, teambuildingactiviteit of als babyshower. 

Met elkaar maken jullie één grote Heppie Boeddha. Een ieder van jullie krijgt een deel van de Heppie Boeddha om geheel naar eigen inzicht te schilderen. Als alle delen klaar zijn leggen wij deze als een puzzen in elkaar. Dit vormt één mega Heppie Boeddha. Deze krijgt de jarige, de vrijgezel, de mama of het bedrijf mee naar huis. Een heel gave en tastbare herinnering om nooit meer te vergeten!

Kosten; 25 euro per persoon inclusief materiaal en lots of lekkers. (voor minimaal 4 - tot maximaal 12 personen) 

Workshop Maak je eigen Heppie Boeddha:

In deze workshop maak jij je eigen Heppie Boeddha. Om cadeau te geven aan iemand anders of om lekker zelf te houden. Geluk vermeningvuldigt zich immers wanneer men het deelt. Laten wij met elkaar de wereld een stukje leuker kleuren met deze vrolijke mannekes!

Kosten;
10x10 cm 45 euro per persoon (4 stuks om in 4 luik te hangen)
20x20 cm 25 euro per persoon
30x30 cm 35 euro per persoon

Overige formaten in overleg. 
De workshops zijn prive te boeken vanaf 4 personen. Een paar keer per jaar organiseren wij openbare workshops in ons atelier. Houdt hiervoor onze facebookpagina in de gaten of stuur een mail met een vraag over de diverse data. 

De aankomende workshop staat in het teken van VALENTIJN en zal gehouden worden op 11 februari tussen 14 en 16 uur in ons atelier. 


Opgeven kan door een mail te sturen naar; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De workshops worden gegeven in het atelier van Heppie Boeddha binnen Dekker Zoetermeer aan de Scheglaan 12. 
Alle workshops zijn inclusief materiaal, koffie/thee en voldoende lekkernijen.