Heppie Boeddha bestellen

De schilderijen met de vrolijke boeddha'tjes zijn gemaakt om wat meer kleur en liefde de wereld in te brengen. Mooie gebaartjes voor bij de geboorte van een nieuw wondertje. Of als een geliefde overleden is. Of iemand die een geluksmomentje kan gebruiken. Om te laten weten dat je aan hem/haar denkt of blij bent dat hij/zij er altijd voor je is. Een Heppie Boeddha kan ook zeker gemaakt worden als krachtmomentje voor jezelf.

Deze schilderijtjes zullen je altijd helpen de dag te beginnen en te eindigen met een stralende lach.

       

   

Elk schilderij heeft een eigen naam en is uniek genummerd. Het bijzondere van een Heppie Boeddha is dat er een prachtige intuïtive boodschap bij zit voor de ontvanger. Daarmee geef jij zo iets moois en unieks waar nog heel lang plezier aan beleefd wordt. Ook als je er één of meerdere voor jezelf besteld. 

Je kunt schilderijtjes sparen om zo een collage van verschillende schilderijtjes bij elkaar te hangen. Ik maak er sowieso altijd een mooi en persoonlijk cadeau pakketje van.

Heb je een specifieke wens qua persoonlijke boodschap of kleurstelling? Geef het gerust aan.

Ik maak alles zelf en elk schilderijtje krijgt evenveel liefde en aandacht die het ook verdient. Daarom kan ik er geen vaste levertijden aan geven. Heb jij een speciale gelegenheid waarvoor je het wil geven? Geef dan aan wanneer je het uiterlijk nodig hebt. Ik kijk dan, met veel plezier, of het haalbaar is en zal dit direct terugkoppelen naar je.

Tip: Hang 4 verschillende Heppie Boeddha’s bij elkaar voor nog meer vrolijkheid in huis of in de tuin.
Ga je ze in de tuin hangen? Geef dit dan wel even aan. Dan zorg ik voor een extra coating. 

Stuur je wensen, vragen en/of je bestellingen naar; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

10×10 cm á €17,50
20×20 cm á €35,00
30×30 cm á €50,00
50×50 cm á €75,00

Afwijkende maten op aanvraag.
Maximale maat voor een schilderij is 100x100 cm.
Bij grotere oplagen wordt er atlijd een aparte prijsafspraak gemaakt. 

Betalingen kunnen worden overgemaakt via bank, Ideal of Paypal overschrijving. Het is ook mogelijk te pinnen bij Heppie Boeddha. 

Prijzen zijn exclusief eventuele verzendkosten.

Verzendkosten standaard €6,95 tot maximaal 50x60 cm. Verzending van grotere maten op aanvraag, zie ook algemene voorwaarden.
Verzendkosten aangetekend / verzekerd €8,60 tot maximaal 50x60 cm. Verzending van grotere maten op aanvraag, zie ook algemene voorwaarden.